For nogle dage siden havde jeg fødselsdag – og jeg havde en rigtigt hyggelig dag sammen med min kone og børn. Jeg havde 33 lys i lagkagen, og da jeg pustede lysene ud tog jeg (og min familie) for alvor hul på et nyt kapitel i vores liv:

I starten af juli flyttede vi, min kone, vores 2 børn og jeg selv, til Viborg – eller skulle jeg skrive tilbage til Viborg. Efter 12 år i København (og omegn) har vi taget beslutningen at flytte tilbage til barndomsbyen og til vores børns bedsteforældre. Det har jeg skrevet om på min “bygge-blog”.

I en alder af 33 starter jeg ligeledes som fuldtidsstuderende på jura-studiet ved Århus Universitet. En drøm jeg for alvor blev mig bevidst for 1-2 år siden, en drøm jeg er utrolig glad for at kunne afprøve, og en drøm som jeg måske ikke helt kan forklare omend jeg vil forsøge på denne blog.

Netop fordi mit liv så tydeligt begynder på et nyt kapitel fik jeg lysten til at skrive på en personlig blog. Alene mine oplevelser som 33-årig universitetsstuderende finder jeg interessante at formidle. Men også de mere personlige betragtninger på et nyt liv i barndomsbyen vil jeg berette om. Jeg har igennem nogen tid (som nævnt) skrevet på min “bygge-blog”, og jeg har igennem dette fået øje på hvad det er som driver så mange mennesker til dagligt at skrive om stort-og-småt på div. blogs. Nu er jeg altså selv blevet fanget …