Allerede bag ud

Idéen med denne blog er at skrive tanker, overvejelser og oplevelser som stud.jur – og måske særligt i lyset af min situation: Mit skifte af “branche”, min alder og det at jeg først-og-fremmest er familiefar.

Selvom jeg allerede har gjort mig det klart at et fuldtidsstudie tager tid (!!!), så er jeg allerede bag ud, hvilket overrasker mig. Jeg er bag ud med at skrive på denne blog, bag ud med at studere, bag ud med at angribe min nye “livssituation”.

Jeg har derfor travlt med at få delt min tanker, overvejelser og oplevelser:

  • Hvad er jura? Min forståelse forud for studiestart af jura som studie, erhverv og område
  • Hvorfor vil jeg læse jura, og hvad vil jeg bruge det til?
  • De første dage på Århus Universitet – rus-uge, mødet med medstuderende, den første forelæsning osv.
  • At sidde på skolebænken igen: Studieteknik, bøger, notater, disciplin, pensumlister, læseplaner, ansvar for egen læring osv.

Nu bør min tid på bloggen heller ikke blive en overspringshandling, og derfor må jeg heller slutte nu …! Jeg skriver snart igen …